Gordijnen zonder boren

Easyclick gordijnen

Op zoek naar Easyclick gordijnen met boor en schroef vrije montage?

Heeft u nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen en bent u daarnaast op zoek naar raamdecoratie zonder boren? Dan is dit type gordijn de logische oplossing. Ten slotte bent u bij het kiezen van Easyclick gordijnen zeker van een montagesysteem die 100% boor en schroef vrij is en geen sporen achterlaat!

Wat zijn de mogelijkheden met Easyclick gordijnen?

U kunt ervoor kiezen om uw systeem te combineren met plissé gordijnen of houten en aluminium jaloezieën.De montage van Easyfit gordijnen word gedaan door middel van het magneet frame. Het frame is voorzien van magneetstrips. Deze zorgen in combinatie met de metaalstrips voor een magnetische werking. De strips zitten bevestigd aan de binnenkant van het frame. De metaal strips worden geplakt op uw kozijn ter hoogte van de magneetstrips. Dit gebeurd met supersterke foam plakband.

Wat is foam plakband?

Foam plakband is speciaal ontwikkelt om zwaardere gewichten te kunnen dragen. Bovendien kunnen later ook makkelijk verwijderen worden. Wij raden aan om de metaalstrip op te warmen voordat deze losgetrokken worden. Dit gaat het makkelijkst met een föhn.

Geschikt voor kiep ramen

Het Easyclick systeem is geschikt voor kiep kantelramen. Daarnaast biedt dit systeem enorm veel gemak tijdens het reinigen van ramen. Ten slotte is het frame los en vast  zetten een kwestie van seconden. Bovendien zorgt dit type raamdecoratie zonder boren voor onbeschadigde en luchtdichte kozijnen.

Isolerende functie
EasyClick gordijnen hebben een isolerende functie. Ten slotte komt dit doordat het magneetframe strak op uw kozijn wordt geplaatst. Dit voorkomt tocht en wordt het licht geblokkeerd. Easyclick gordijnen systeem met plissé verduisterend hebben de hoogste isolerende werking. De ruimte blijft warm in te winter en koel in de zomer.

Magneet frame

De frame van Easyclick is gemaakt van aluminium. Om een frame te vormen worden de hoeken verstek gezaagd en samengebracht.Vervolgens worden de hoeken aan elkaar vastgezet met een hoekstuk met aanschroef mogelijkheden.

Wat is het onderscheidend vermogen van dit systeem?

Dit product onderscheidt zich met vermogen om bevestigd te worden zonder schroeven of boren. Hierdoor worden Easyclick gordijnen gezien als dé meest raam vriendelijke gordijnen systeem.

In welke kleur zijn de frames beschikbaar?

Leverbaar in kleuren wit, crème, antraciet, zwart en grijs. Het is mogelijk om frame’s te laten spuiten in gewenste kleur. De spuit kosten van een Easyclick gordijnen frame kunnen oplopen tot €75,- .

Meest gestelde vragen Easyclick gordijnen

 • Welke type Easyclick gordijnen zijn er?
  Houten jaloezieën (27 mm latjes)

  Easyclick gordijnen

  Plissé gordijnen

  plissé gordijnen zonder boren

  Aluminium jaloezieën (25 mm latjes)

  Easyclick gordijnen

 • Welke soort ramen zijn geschikt voor Easyclick gordijnen ?

  Meeste ramen zijn geschikt voor het Easyclick systeem. Soms loopt het glasoppervlak niet gelijk en kan dit voor moeilijkheden zorgen. In dit soort gevallen wordt het kozijn opgevuld met dikkere metaal strips. Ten slotte proberen we u te voorzien van raamdecoratie zonder boren.

 • Wat zijn de min en maximale afmetingen van Easyclick raamdecoratie zonder boren?

  Minimale en maximale  breedte van het Easyclick systeem varieert per gordijnsoort.

  • Plissé gordijnen (min 30 cm – max 1.50 cm)

  De variant met plissé gordijnen gaat tot maximaal 150 cm breed. In sommige gevallen kan ervoor gekozen worden om twee plissé gordijnen in één frame te plaatsen. Hierdoor kan er dan wel uitgeweken worden naar bredere afmetingen tot 240 cm breed.

  • Houten jaloezieën (min 30 cm – max 200 cm)
  • Aluminium jaloezieën (min 30 cm – max 200 cm)
 • Hoe stevig is de magneetstrip van het Easyclick systeem?

  De magneetstrip is ontworpen om het maximale gewicht van het gordijn te kunnen dragen. Zelfs bij houten jaloezieën tot wel 2 meter breed. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over vallend raamwerk of onveilige situaties.

 • Waar worden de metaal strips geplakt van het Easyclick gordijnen systeem

  De metaal-strips worden geplakt op uw kozijn met behulp van speciale supersterke foam plakband. Meestal ter hoogte van de glaslatten. In theorie komen ze altijd ter hoogte en breedte van hiervoor benoemde magneetstrip.

 •  

  Adviesgesprek plannen

  Service


  Gratis advies
  Service aan huis

  Gratis inmeten
  Binnen 2 a 3 dagen

  Gratis Monteren
  Bestellingen vanaf €500,-

  5 jaar Garantie
  2 weken levertijd
  Winkelwagen
  Scroll naar boven