Easyclick raamdecoratie

De Nieuwe Magnetische Revolutie

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van elk huis. Het kan de sfeer en uitstraling van een kamer bepalen en biedt tegelijkertijd privacy en bescherming tegen de zon. Het plaatsen van raamdecoratie kan echter een hele klus zijn, vooral als je kunststof kozijnen hebt en niet wilt boren. Gelukkig is er nu een nieuwe oplossing: Easyclick Raamdecoratie.

Wat is Easyclick?

Easyclick is een innovatief type raamdecoratie dat gemonteerd wordt met een magnetisch systeem. Hierdoor is boren niet langer nodig en ontstaan er geen gaten in de kunststof kozijnen. Het systeem werkt als volgt: de raamdecoratie wordt voorzien van een magnetische strip die op het kozijn wordt geplaatst. Vervolgens klik je de raamdecoratie eenvoudig op de strip en zit het stevig vast.

Easyclick raamdecoratie

Voordelen van Easyclick

Naast het feit dat je niet meer hoeft te boren in je kunststof kozijnen, biedt nog veel meer voordelen. Zo is het systeem eenvoudig te monteren en demonteren, waardoor je de raamdecoratie gemakkelijk kunt verwijderen om schoon te maken of te vervangen. Daarnaast is het systeem geschikt voor verschillende soorten raamdecoratie, zoals rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen. Bovendien is het ook geschikt voor ramen met een afwijkende vorm, zoals schuine ramen.

Easyclick raamdecoratie

Easyclick en duurzaamheid

Dit type raamdecoratie is niet alleen praktisch en handig, maar ook duurzaam. Het systeem is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en kan gemakkelijk worden hergebruikt als je besluit om te veranderen van kleuren. Zo kunt u dan alleen de inhoud te bestellen en deze bevestigen in uw frame.

Wilt u meer informatie over de leverancier van dit product? Check de website van Magnetblind.nl

Voor het inmeten van EasyClick kan je een afspraak maken. Vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op voor een adviesgesprek.email

Vragen Easyclick raamdecoratie

 • Wat is Easyclick raamdecoratie?

  Easyclick gordijnen is een type raamdecoratie dat zonder boren op kunststof kozijnen kan worden gemonteerd. Het systeem maakt gebruik van magneten om de raamdecoratie stevig op zijn plaats te houden.

 • Is Easyclick raamdecoratie geschikt voor elk type raam?

  Dit type raamdecoratie is geschikt voor de meeste soorten ramen, waaronder draaikiepramen en schuiframen. Het is echter altijd belangrijk om te controleren of de raamdecoratie geschikt is voor jouw specifieke raamtype.

 • Hoe wordt Easyclick raamdecoratie geïnstalleerd?

  Easyclick  heel eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen de magneten op het kozijn te klikken en de raamdecoratie eraan te bevestigen. Er is geen speciaal gereedschap of kennis nodig om de raamdecoratie te installeren.

 • Is Easyclick veilig?

  Dit type gordijn is veilig en betrouwbaar. De magneten zijn ontworpen om stevig op het kozijn te klikken en de raamdecoratie op zijn plaats te houden. Ze zijn getest op duurzaamheid en veiligheid.

 • Kan ik Easyclick raamdecoratie gemakkelijk verwijderen?

  Ja, het kan gemakkelijk worden verwijderd. Je hoeft alleen de magneten van het kozijn af te halen en de raamdecoratie eraf te nemen. Hierdoor kun je de raamdecoratie gemakkelijk vervangen of verwijderen voor bijvoorbeeld het schoonmaken van je ramen.

 • Welke soorten raamdecoratie zijn beschikbaar met het Easyclick-systeem?

  Easyclick raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder plisségordijnen en jaloezieën. Deze zijn beschikbaar in diverse stoffen en kleuren, zodat je altijd de raamdecoratie vindt die bij jouw interieur past.
  Vragen Easyclick gordijnenVragen Easyclick raamdecoratie

 • Is Easyclick raamdecoratie duurder dan traditionele raamdecoratie?

  Easyclick raamdecoratie is vergelijkbaar geprijsd met traditionele raamdecoratie. Hoewel de initiële kosten van Easyclick raamdecoratie iets hoger kunnen zijn, bespaar je op de installatiekosten omdat je geen specialist hoeft in te schakelen voor de installatie. Op de lange termijn is Easyclick raamdecoratie daarom een voordelige optie.

 • Adviesgesprek plannen

  Service


  Gratis advies
  Service aan huis

  Gratis inmeten
  Binnen 2 a 3 dagen

  Gratis Monteren
  Bestellingen vanaf €500,-

  5 jaar Garantie
  2 weken levertijd
  Winkelwagen
  Scroll naar boven