Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen zijn een decoratieve en multifunctionele oplossing voor zonwering in uw huis. Ze zijn namelijk te gebruiken als gordijnen en zonneschermen. De stof van deze producten bestaat uit twee lagen horizontale banen. Een duo rolgordijn heeft een transparante en niet-transparante baan. Door de banen te bewegen bepaalt u zelf de mate van lichtinval. Wij hebben een grote collectie aan roljaloezieen tegen zeer scherpe prijzen.

Vanwege de samenstelling in de stoffen is het niet vaak nodig om uw duo rolgordijn schoon te maken. De stof is samengesteld met anti stof touwtjes. Omdat de gordijnen in beweging blijven is het ook moeilijk dat de stoffen ophopen.

Schoonmaak advies

Om de 2-3 weken is het aangeraden om met de zachte voorstuk van uw stofzuiger de duo rolgordijnen te behandelen. Hierdoor zullen uw gordijnen altijd netjes blijven.
U kunt de duo rolgordijnen ook met een natte doek schoonmaken. Gebruik geen alcoholische stoffen bij het schoonmaken van uw duo rolgordijn. Voor elke baan dient u een nieuwe doekje te gebruiken, zo voorkomt u dat er stof wordt meegenomen van baan naar baan. Uw rolgordijnen zullen hierdoor schoon en hygiënisch blijven.

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven