Jaloezieën

Jaloezieën

Bent u op zoek naar een raamdecoratie die niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan een ruimte, maar ook functionaliteit en privacy biedt? Jaloezieën zorgen voor uitstekende lichtregulering, waardoor u gemakkelijk de hoeveelheid natuurlijk licht in uw kamer aanpast. Daarnaast zijn ze energie-efficiënt; ze helpen de regulatie van temperatuur in uw huis door het binnenhouden van warmte in de winter en het buitensluiten van warmte in de zomer. Bekijk onze uitgebreide collectie houten, aluminium en PVC jaloezieën die we op maat maken naar uw wens en ontdek de perfecte balans tussen privacy, lichtbeheersing en stijl.

  • Gratis levering binnen 2 tot 3 weken
  • Jaloezieën op maat
  • Inmeetservice op afspraak

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben een gladde afwerking en minimalistische uitstraling. Ze passen perfect in industriële, hedendaagse of minimalistische decors, waar hun strakke lijnen en metalen glans een gevoel van orde en efficiëntie toevoegen. Aluminium jaloezieën reflecteren licht op een prachtige wijze, wat helpt bij de creatie van een ruimtelijke en luchtige sfeer. Bovendien zijn ze bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Houten jaloezieën

Bij Online Duorolgordijn hebben we jaloezieën van diverse houtsoorten, zoals rustica, abachi, gloss en lindenhout. Houten jaloezieën voegen een tijdloze charme en warmte toe aan elk interieur. Met hun rijke textuur en organische uitstraling passen ze naadloos in een scala aan interieurstijlen, van traditioneel en landelijk tot modern en Scandinavisch. Ze bieden uitstekende privacy en lichtregulering, terwijl de natuurlijke isolerende eigenschappen van hout bijdragen aan een energie-efficiënte woning.

Bamboe

Bamboe jaloezieën staan bekend om hun ecologisch verantwoorde aantrekkingskracht en lichte, natuurlijke uitstraling. Ze passen perfect binnen een breed scala aan decorstijlen, van Aziatisch geïnspireerde en tropische thema’s tot moderne en minimalistische ontwerpen, waar hun eenvoud en luchtigheid een ongedwongen, frisse sfeer creëren. Bamboe is uitzonderlijk duurzaam en biedt tegelijkertijd een unieke textuur die warmte en karakter toevoegt aan elke ruimte.

PVC jaloezieën

PVC jaloezieën met een houtlook combineren de praktische voordelen van PVC met de warme uitstraling van hout, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor elk interieur. Deze jaloezieën zijn perfect voor ruimtes die zowel de esthetiek van natuurlijk hout waarderen als de duurzaamheid en het gemak van onderhoud van PVC vereisen. Ze passen uitstekend in zowel moderne als traditionele decors, van industriële en minimalistische interieurs tot landelijke en klassieke thema’s. De PVC-constructie is ideaal voor vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers, omdat ze waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Jaloezieën op maat voor uw woning

Bij Online Duorolgordijn leveren we geen standaard jaloezieën, maar maken we ze volledig op maat naar uw wens. Via onze website stelt u uw jaloezieën gemakkelijk samen. Nadat u een product heeft gekozen, vult u de breedte en hoogte in. Vervolgens kiest u de gewenste kleur, ladderband, hoe u de indeling van de bedieningstouwtjes wilt, stijl van de afdeklat, kleur van de klemsteun en als laatste het type steun. Zo heeft u jaloezieën in uw woning die naadloos aansluiten op uw smaak en interieur.

Vrijblijvend adviesgesprek met een specialist

Weet u niet precies welke jaloezieën de beste keuze zijn voor uw woning? Geen probleem, maak eenvoudig een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialist komt bij u thuis langs en neemt onze gehele jaloezieën collectie mee, zodat u duidelijk inzicht heeft hoe het staat in uw interieur.

Inmeetservice

Weet u welke jaloezieën u wilt bestellen, maar wilt u het inmeten laten uitvoeren door een expert, zodat u zeker weet dat de maten tot op de centimeter nauwkeurig kloppen? Maak dan een afspraak voor onze inmeetservice. We komen binnen 2 á 3 werkdagen bij u thuis langs en meten alles volledig in.

Snelle levering en montageservice

We leveren uw op maat gemaakte jaloezieën binnen 2 tot 3 weken gratis bij u thuis af! Heeft u een orderbedrag boven de € 500,-? Dan komen we de jaloezieën gratis bij u thuis monteren!

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze jaloezieën collectie of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek of onze inmeetservice? Neem dan contact met ons op via 033 207 7007 of stuur een mail naar info@onlineduorolgordijn.nl. Ons team helpt u graag verder!

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven