EasyClick

EasyClick raamdecoratie

Wilt u raambekleding zonder dat u moet boren of schroeven? Bestel dan de revolutionaire Easyclick raamdecoratie bij Online Duorolgordijn! Dit innovatieve systeem transformeert uw ruimte met stijl en gemak, zonder het gedoe van traditionele installatiemethoden. Met Easyclick klikt u uw raambekleding simpelweg vast aan het kozijn, waardoor u afscheid neemt van boren en permanente schade. Perfect voor huurwoningen of voor wie houdt van een strakke, minimalistische look.

Easyclick in verschillende stijlen en designs

Easyclick is verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen en designs, waardoor er altijd een Easyclick raamdecoratie is die naadloos aansluit op uw smaak en interieur. De frames zijn verkrijgbaar in het wit, crème, antraciet, zwart en grijs, maar tegen betaling ook te spuiten in uw gewenste kleur. Of u nu op zoek bent naar verduisterende plissé voor de slaapkamer, zonwerende jaloezieën voor de woonkamer of mooie aluminium jaloezieën voor in de keuken, bij Online Duorolgordijn vindt u het allemaal! Bovendien zijn de meeste ramen geschikt voor Easyclick, waaronder kiepramen, draaikiepramen en schuiframen. Zeker zijn of het systeem op uw raam past? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze professionals!

Easyclick kopen bij Online Duorolgordijn

Online Duorolgordijn is dé leverancier van hoogwaardige Easyclick raamdecoraties. We hebben een uitgebreid assortiment en leveren uw raamdecoratie binnen 2 tot 3 weken bij u thuis af. Bij een bestelling boven € 500,- krijgt u onze montageservice er geheel kosteloos bij! Daarnaast zijn uw Easyclick gordijnen standaard voorzien van 5 jaar garantie. We leveren namelijk niet alleen raamdecoraties van hoge kwaliteit, maar ook topservice.

Eenvoudige installatie zonder boren

De installatie van raamdecoratie was nog nooit zo eenvoudig als met Easyclick. In een paar simpele stappen is uw raamdecoratie bevestigd en dat zonder boren en schroeven. De Easyclick installeert u als volgt:

 1. Voorbereiding

  Reinig het kozijn, zodat het oppervlak helemaal schoon is.

 2. Strips plaatsen

  Plaats de bijgeleverde magneetstrips op uw kozijn door middel van het supersterke foam plakband. Dit type plakband is speciaal ontworpen om zwaar gewicht te dragen.

 3. Installeer de Easyclick raamdecoratie

  Bevestig de raamdecoratie eenvoudig op de magneetstrips. Doordat de het magneetframe strak op uw kozijn zit, blokkeert de Easyclick tocht en lichtinval.

Easyclick losmaken

Wilt u simpelweg uw ramen wassen of haalt u een frisse wind door uw interieur en wilt u ook de Easyclick vervangen? Geen probleem! De demontage van de raamdecoratie is net zo gemakkelijk als de installatie. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigde kozijnen. We raden wel aan de metaalstrip op te warmen voor u hem lostrekt.

Advies nodig? We helpen u graag verder!

Weet u niet welke Easyclick de beste keuze is voor u of wilt u uw kozijn(en) in laten meten door een specialist? Vraag dan via de button een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan! We komen met onze collectie bij u thuis langs, zodat u zeker weet dat u de juiste raamdecoratie kiest voor uw interieur.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de mogelijkheden van het Easyclick systeem?
  • Plissé gordijnen (transparant of verduisterend)
  • Houten jaloezieën (27 mm latjes)
  • Aluminium jaloezieën (25 mm latjes)
 • Zijn Easyclick gordijnen geschikt voor pvc-kozijnen?

  Zeker! De Easyclick gordijnen zijn geschikt voor pvc-kozijnen. Dit type gordijn met boor en schroef vrije is juist ontwikkelt voor pvc-kozijnen. Pvc-kozijnen worden ook wel kunststof kozijnen genoemd.

 • Waarom niet boren in kunststof kozijnen en kiezen voor Easyclick gordijnen?

  Boren in kunststof kozijnen? Dat raden wij af. Er zijn meerdere redenen waarom je niet zou moeten boren in je kunststof kozijnen. Bijvoorbeeld omdat deze zijn voorzien van staalversteviging in een afgesloten lichtdichte kamer. Wanneer je een gaatje door de kamer heen boort is de kozijn niet meer luchtdicht en kan er vanwege condens ook roestvorming ontstaan. Onder kunststof kozijnen leveranciers zijn er zelfs partijen waarbij de garantie vervalt wanneer er gaten geboord worden in de geleverde kozijnen.

  Het is mogelijk, echter geen ideale situatie. Wil je bijvoorbeeld na een tijdje andere raambekleding? Dan zal het eerder geboorde gat altijd te zien zijn.

 • Is het Easyclick systeem echt boor en schroef vrij te monteren?

  De montage van dit systeem is 100% boor en schroefvrij en geschiedt door middel van magnetische werking. Binnen de woningmarkt wordt er steeds meer gekozen voor kunststof kozijnen. Hierdoor was er dringend behoefte aan een systeem waarbij er niet geboord hoefde te worden. Het Easyclick systeem is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag naar gordijnen zonder boren.

 • Hoe zit het Easyclick systeem tegen mijn kozijn aan?

  Het magneetframe zit strak op uw kozijn. Door de metaalstrip met foam plakband ontstaat er een magnetisch en isolerende werking. Daarnaast ziet het er erg strak uit omdat er een mooie frame in kleur op  uw kozijn wordt geplaatst. De randen van ramen zijn afgesloten met het frame waardoor er geen kiertjes kunnen ontstaan.

 • Hoe kan ik het Easyclick gordijnen systeem loshalen en vastzetten?

  U pakt de frame vast en trekt deze rustig los. Tijdens het lostrekken  voelt u de magnetische strip loskomen van de metaal strip. Wilt u de Easyclick gordijn weer bevestigen? Maak dezelfde beweging en de magneten klikken weer vast op de metaal strips.

 • Hoe reinig je ramen die voorzien zijn van het Easyclick systeem?

  Ramen die voorzien zijn van Easyclick systeem zijn erg makkelijk te reinigen. Dit komt omdat het gordijn heel makkelijk te verwijderen is. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw ramen reinigen en makkelijk komen in alle hoekjes. Bent u klaar met de werkzaamheden? Bevestig uw Easyclick gordijn weer terug.

 • Zijn Easyclick gordijnen geschikt voor draai kiep ramen?

  Dit type gordijn is geschikt voor de meeste draai kiep ramen. De draai en kiep ramen worden de laatste jaren zo gebouwd dat de meeste hiervan, naar binnen openen. In sommige gevallen ontstaat er een situatie waarbij er geen ruimte is tussen de bovenste rand van het raam en het plafond. Hierdoor worden de keuzes op het gebied van raamdecoratie beperkt. In dit soort situaties is het Easyclick de oplossing voor uw nieuwe raamwerk.

 • Wat zijn alternatieven voor Easyclick gordijnen zonder boren?

  Er bestaan ook boor en schroef vrije montage systemen. De montage van dit type systeem geschied met klemsteunen. De klemsteunen worden bevestigd aan de boven-, zij-, of onderkant. Daarna wordt het gordijn op de klemsteunen vastgeklikt. Het nadeel van dit type montagesysteem is dat het gemakkelijk los te halen is. Het Easyclick systeem bevat magneetstrippen. Hierdoor is het verwijderen en bevestigen van secondewerk!

 • Hoe stevig is de magneetstrip van het Easyclick systeem?

  De magneetstrip is ontworpen om het maximale gewicht van het gordijn te kunnen dragen. Zelfs bij houten jaloezieën tot wel 2 meter breed. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over vallend raamwerk of onveilige situaties.

 • Waar zitten de magneetstrippen van het Easyclick systeem

  De magneetframe van het Easyclick systeem bevat rondom magneetstrip ’s. In de gehele breedte en hoogte zijn deze strips bevestigd aan de binnenzijde van het frame. De magneet-strips zorgen voor een magnetische werking zodra ze dichtbij de metaal strips komen.

 • Waar worden de metaal strips geplakt van het Easyclick gordijnen systeem

  De metaal-strips worden geplakt op uw kozijn met behulp van speciale supersterke foam plakband. Meestal ter hoogte van de glaslatten. In theorie komen ze altijd ter hoogte en breedte van hiervoor benoemde magneetstrip.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de Easyclick gordijnen of wilt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via 033 207 7007 of stuur een mail naar info@onlineduorolgordijn.nl. Ons team helpt u graag verder!

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven