Easyclick plissegordijn

Easyclick plissé

Wilt u uw woning voorzien van stijlvolle plisségordijnen zonder dat u deze vast hoeft te boren of schroeven? Dan biedt Easyclick plissé een fijne oplossing. Deze elegante raamdecoratie installeert u eenvoudig op uw ramen door middel van het innovatieve Easyclick systeem. Het plissé in frame is bovendien uitgerust met een top-down bottom-up bedieningssysteem, waardoor ze van boven én beneden te openen zijn voor gepersonaliseerde lichtregulering. Voorkom blijvende schade aan uw kozijnen en bestel op maat gemaakte Easyclick plisségordijnen bij Online Duorolgordijn!

Gratis levering binnen 2 tot 3 weken
Gratis montage bij bestelling boven € 500,-
Standaard 5 jaar garantie op uw Easyclick plissé

Verschillende soorten Easyclick plissé

We bieden bij Online Duorolgordijn enkele en honinggraat Easyclick plissé gordijnen aan, gemaakt van 100% polyester. Enkele plissé gordijnen bestaan uit één laag stof, terwijl honinggraat plissé een dubbele laag heeft met een speciaal ontwerp. De cellen van deze variant passen in elkaar, waardoor er een isolatielaag ontstaat voor extra raamisolatie. Alle soorten Easyclick plissé zijn wasbaar op een maximale temperatuur van 30 graden met niet-synthetisch wasmiddel. Dompel ze bijvoorbeeld onder in uw badkuip of spuit ze af met een douchekop. Zo geniet u jarenlang van schone en frisse plisségordijnen.

Stijlvolle plisségordijnen in diverse designs en kleuren

Het Easyclick plissé stelt u volledig naar wens samen. Voor het gordijn heeft u keuze uit diverse designs, ruim 200 kleuren en half of volledig verduisterende stof. Het luxe aluminium frame is verkrijgbaar in het antraciet, grijs, crème, wit en zwart of laat hem tegen betaling spuiten in een kleur naar wens! Het maakt niet uit of u het Easyclick plissé uit ons assortiment installeert in uw keuken, woonkamer of slaapruimte, het is een elegante, functionele toevoeging die naadloos aansluit op ieder interieur. Bovendien past het innovatieve systeem op de meeste ramen die naar binnen openen, zoals kiepramen, draaikiepramen en schuiframen. Benieuwd of uw raam geschikt is voor plissé in frame? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Boor- en schroefvrije installatie

Bij de installatie van de traditionele plisségordijnen maakt u gaten in uw kozijnen, waardoor de garantie op deze vervalt en de levensduur inkort. De installatie van het boor- en schroefvrije Easyclick plissé voltooid u in slechts 3 eenvoudige stappen en voorkomt blijvende schade aan uw kozijnen.

 1. Voorbereiding

Reinig het kozijn, zodat het oppervlak helemaal schoon is.

 1. Strips plaatsen

Plaats de bijgeleverde magneetstrips op uw kozijn door middel van het supersterke foam plakband. Dit type plakband is speciaal ontworpen om zwaar gewicht te dragen.

 1. Installeer de Easyclick raamdecoratie

Bevestig het Easyclick plissé eenvoudig op de magneetstrips. Doordat het magneetframe strak op uw kozijn zit, blokkeert de Easyclick tocht en lichtinval.

Easyclick plissé demonteren

De demontage van het Easyclick plissé is net zo eenvoudig als de installatie en laat geen sporen achter. Ideaal als u de ramen gaat lappen of uw huidige Easyclick plissé gordijnen wilt vervangen voor nieuwe. We raden wel aan de metaalstrip op te warmen voor u hem loshaalt.

Andere raamdecoraties bij Online Duorolgordijn

In ons assortiment vindt u nog veel meer soorten raamdecoraties, zoals elegante vouwgordijnen, stijlvolle jaloezieën en een ruime collectie duo rolgordijnen. Onze aluminium en houten jaloezieën zijn ook verkrijgbaar met het innovatieve Easyclick systeem! Wat u ook bestelt, we leveren altijd kwaliteit en geven 5 jaar garantie op alle producten!

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het Easyclick plissé of wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een specialist? Aarzel niet en neem contact met ons op via 033 207 7007 of stuur een mail naar info@onlineduorolgordijn.nl. We helpen u graag verder!

 

Meest gestelde vragen Easyclick plissé

 • Is Easyclick plissé 100% verduisterend?

  De verduisterende collecties van het Easyclick systeem met plissé gordijnen wordt geleverd 1 met 00% verduisterende stoffen. De standaard collectie 50% verduisterend. Stoffen van de verduisterende collectie voorzien van een aluminium laag in de stof. Dit zorgt voor een extra verduisterend effect. Bovendien zorgt het Easyclick frame voor nog meer verduistering. Ten slotte valt het frame over de randen van uw ramen. Hierdoor ontstaan er geen kiertjes.

  100% verduisterend

  50% verduisterend

 • Wat zijn de minimale en maximale afmetingen van Easyclick plissé

  Minimale afmetingen van het systeem zijn 30 cm breed en 40 cm hoog. Maximale afmetingen 150 cm breed en 300 cm hoog. Met bredere afmetingen dan 150 cm bieden we de mogelijkheid om twee gordijnen in één frame te plaatsen.

  Easyclick plisse twee gordijnen in één framé

 • Hoe worden de Easyclick plissé gordijnen gemonteerd?

  De gordijnen in frame worden bevestigd door middel van magneetstrips. Eerst bevestig je de metaalstrips op het kozijn door middel van extra stevige foam plakband. Vervolgens klikt u het frame op de metaalstrips. Doordat de frame aan de binnen zijde magnetische strips bevat ontstaat er een magnetische werking.

  Wilt u zien hoe dit gebeurt?Bekijk de film.

 • Welke breedte hebben de plissé gordijnen met het Easyclick systeem?

  De variant met plissé gordijnen gaat tot maximaal 150 cm breed. In sommige gevallen kan ervoor gekozen worden om twee plissé gordijnen in één frame te plaatsen. Hierdoor kan er dan wel uitgeweken worden naar bredere afmetingen tot 240 cm breed. Onderstaand ziet u twee voorbeelden hiervan.

  Voorbeeld 1 met twee plissé gordijnen in één Easyclick frame
  Easyclick plissé gordijnen Easyclick plissé gordijnen

  Voorbeeld 2 met twee plissé gordijnen in één Easyclick frame

  Easyclick plisse Easyclick plisse

 • Hoeveel jaar garantie zit er op het Easyclick plissé gordijnen

  Dit systeem wordt geleverd met 5 jaar garantie. Meer vragen over de leverancier? Bekijk de website www.magnetblind.nl. Producent Easyclick plissé gordijnen

 • Wat is het verschil tussen Easyclick plissé gordijnen en Easyfit?

  Niet veel. Ten slotte gaat het om het zelfde principe. Gordijnen in een magneetframe die gemonteerd kunnen worden zonder schroeven of boren.

 • Kan Easyclick plissé op houten kozijnen?

  Dit type raamdecoratie is ook geschikt voor houten kozijnen. Enkel dienen de raamranden wel recht te zijn. Benieuwd of uw houten kozijnen geschikt zijn? Stuur een foto door naar onze mail. Wij beoordelen aan de hand hiervan of uw kozijnen geschikt zijn.

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven