EasyClick gordijnen zonder boren

Gordijnen voor kunststof / aluminium kozijnen zonder boren? Dan bent u op zoek naar het perfect fit systeem. Dit product wordt ook wel het Easyclick genoemd. Dit systeem wordt bevestigd met magneetstrips. Hierdoor kan het makkelijk verwijderd en bevestigd worden. Dé ideale oplossing bij gordijnen voor kunststof / aluminium kozijnen waarbij, we de gordijnen kunnen bevestigen zonder boren.

Easyclick collectie.

Bekijk onze ruime collectie Perfect fit / Easyclick gordijnen zonder boren. In onze collectie vindt u drie typen gordijnen waarmee u het Easyclick frame kunt combineren. Dit zijn plisse gordijnen en jaloezieën. Bekijk de kleurstalen van alle collecties.

Wilt u liever de collectie zien aan huis? Dit is mogelijk. Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Wij komen langs aan huis voor een vrijblijvende adviesgesprek. Zonder enige verplichtingen of voorrijkosten.

 

Waarom is Easyclick ontwikkelt?

Het systeem is ontwikkelt voor ramen die naar binnen openen. Dit systeem biedt de mogelijkheid om de gordijn te bevestigen zonder schroeven of boren. Hierdoor zijn dit de ideale gordijnen zonder boren voor uw kunststof / aluminium kozijnen. U behoudt meer ruimte op uw vensterbank voor andere decoratie. Easyclick gordijnen zonder boren zijn geschikt voor kunststof, hout en aluminium kozijnen. Ideaal voor moeilijke ramen die naar binnen openen. Waar ten slotte toch geen ruimte is voor andere type raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Easyclick gordijnen zonder boren?

Heeft u nieuwe kozijnen? Daar wilt u liever geen gaten in maken. Bovendien biedt het systeem tal van voordelen. Je ramen zijn makkelijk te reinigen omdat de gordijn er zo op en af kan. Daarnaast is het een duurzame oplossing voor uw woning. Ten slotte ontstaan er nergens gaten in de kozijnen.

Waarom gordijnen zonder boren?

Wanneer u gaten maakt in uw kozijnen kan het zijn dat de garantie vervalt. Daarnaast is dit slecht voor de duurzaamheid van uw kozijn. Daaruit volgt ook dat dit slecht kan zijn voor de energielabel van uw woning. Hierdoor is het belangrijk om, bij behoefte aan gordijnen bij kunststof / aluminium kozijnen te kiezen voor gordijnen die je kan bevestigen zonder schroeven of boren.

Extra verduisterend 

De aluminium omlijsting zorgt ervoor dat er geen kiertjes zijn. Hierdoor kan je optimaal genieten van het verduisterende effect. In combinatie met de dubbele plissé gordijn zonder boren zorgt dit voor een extra donkere ruimte.

Meest gestelde vragen gordijnen zonder boren

 • Wat zijn gordijnen zonder boren?

  Gordijnen zonder boren zijn raamdecoraties die opgehangen kunnen worden zonder gaten te boren in de kozijnen. Ten eerste wordt het Easyclick systeem gemonteerd met magnetische bevestiging. Ten tweede kunt u het systeem ook los en vast klikken.

  Hoe klik ik het Easyclick systeem los en vast ?

 • Welke soorten gordijnen zijn geschikt met dit systeem?

  Binnen de collectie van gordijnen zonder boren kunt u kiezen voor drie typen raamdecoraties.

  Plissé gordijen 

  Gordijnen zonder boren

  Easyclick gordijnen zonder

  Gordijnen zonder boren

  Jaloezieën

  Easyclick gordijnen

  Easyclick gordijnen

 • Wat zijn de voordelen van gordijnen zonder boren?

  Snel en eenvoudig te installeren, beschadigen de kozijnen niet  en zijn gemakkelijk te verplaatsen.

 • Welke materialen zijn nodig om dit systeem op te hangen?

  Easyclick wordt geleverd met metaalstrips.  Deze dienen geplakt te worden op het kozijn ter hoogte van de magneetstrips. De magneetstrips zijn bevestigd aan de binnenzijde van de frame.

 • Kan ik de gordijnen ook op een deur ophangen?

  Ja, er zijn ophangmethoden beschikbaar die geschikt zijn voor het ophangen van de gordijnen op deuren.

 • Hoe kan ik de gordijnen schoonmaken?

  Dit hangt af van het materiaal van de gordijnen. Veel gordijnen kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek of een stofzuiger.

 • Adviesgesprek plannen

  Service


  Gratis advies
  Service aan huis

  Gratis inmeten
  Binnen 2 a 3 dagen

  Gratis Monteren
  Bestellingen vanaf €500,-

  5 jaar Garantie
  2 weken levertijd
  Winkelwagen
  Scroll naar boven