Jaloezie zonder boren

Jaloezie zonder boren

Wilt u de ramen van uw woning verrijken met elegante jaloezieën, maar geen permanente boorgaten en schade veroorzaken, zoals bij de installatie van de traditionele varianten? Dan biedt een jaloezie zonder boren de perfecte oplossing. Dit innovatieve Easyclick systeem monteert u snel en eenvoudig op uw houten, kunststof of aluminium kozijn door middel van sterk foam plakband en een magneetframe. Zo geniet u in een handomdraai van prachtige jaloezieën, waarmee u de lichtinval in uw woning volledig personaliseert. Ontdek de prachtige houten en aluminium jaloezieën zonder boren in onze collectie en stel ze volledig samen naar uw wens!

 • Op maat gemaakte jaloezie zonder boren
 • Gratis levering binnen 2 tot 3 weken
 • Adviesservice aan huis

Houten en aluminium jaloezieën zonder boren kopen bij Online Duorolgordijn

De hoogste kwaliteit houten en aluminium jaloezieën zonder boren vindt u bij Online Duorolgordijn. We maken de jaloezieën op maat naar uw wens, leveren ze binnen 2 tot 3 weken gratis bij u thuis af en geven standaard 5 jaar garantie op alle producten. Heeft u een bestelbedrag boven de € 500,-? Dan krijgt u onze installatieservice er geheel kosteloos bij. We leveren namelijk niet alleen hoge kwaliteit, maar ook de beste service!

Stel de jaloezieën volledig samen naar uw wens

Bij Online Duorolgordijn leveren we een op maat gemaakte jaloezie zonder boren, die u eenvoudig samenstelt via de website. Nadat u de gewenste aluminium of houten jaloezie heeft gekozen, begint u met het samenstellen. Allereerst vult u de breedte en hoogte in. Hierna kiest u de gewenste kleur en hoe u de indeling van de bedieningstouwtjes wilt. Het luxe magneetframe is verkrijgbaar in het antraciet, crème, grijs, wit en zwart. Wilt u liever een andere kleur? Tegen meer betaling spuiten we ze in een kleur naar uw wens. Dankzij dit ruime keuzepakket stelt u een jaloezie samen die naadloos aansluit op uw interieur en precies past op uw raam.

Advies- en inmeetservice aan huis

Komt u er bij het samenstellen niet helemaal uit wat het beste past bij uw interieur of vindt u het nauwkeurig opmeten van uw kozijnen een lastige klus? Geen zorgen, dan komen we op afspraak gewoon bij u thuis langs met onze advies- en inmeetservice om de perfecte jaloezie zonder boren samen te stellen. We nemen de verschillende houten en aluminium jaloezieën mee, onze complete kleurencollectie en voorbeelden van de diverse opties, zoals de bediening. Daarnaast meten we uw kozijnen nauwkeurig op, zodat uw jaloezieën perfect passen. Maak eenvoudig een afspraak voor onze advies- en inmeetservice via de button.

Plan een adviesgesprek

Jaloezie ophangen zonder boren

Jaloezie ophangen zonder boren doet u in 3 eenvoudige stappen. Deze gemakkelijke installatiemethode voorkomt niet alleen boorgaten en blijvende schade, maar is ook veel sneller dan de traditionele installatiemethoden met boren. De installatie gaat als volgt:

 1. Voorbereiding
  Reinig uw kozijn, zodat het oppervlak vuilvrij is en goed hecht.
 2. Foam plakband opplakken
  Breng het sterke foam plakband aan op uw kozijn. Dit zorgt ervoor dat de jaloezie goed op zijn plek blijft.
 3. Magneetframe monteren
  Bevestig het magneetframe op het sterke foam plakband. Dit is de basis voor de jaloezie.
 4. Jaloezie bevestigen
  Klik nu de jaloezie vast op het magneetframe.

Eenvoudige demontage

De demontage van de jaloezie zonder boren is net zo gemakkelijk als de montage en geheel schadevrij. Verwarm eerst even de magneetstrip en haal daarna het magneetframe los. Ideaal als u uw ramen wilt lappen of uw woning een transformatie wilt geven met jaloezieën zonder boren in een andere stijl!

Andere raamdecoraties zonder boren

In ons assortiment hebben we niet alleen prachtige jaloezieën met het revolutionaire Easyclick systeem, maar ook plisségordijnen die verkrijgbaar zijn in talloze unieke designs, tal van verschillende kleuren en half of volledig verduisterende stof. Daarnaast hebben we nog een uitgebreide collectie jaloezieën, duo rolgordijnen, horren, plissé en vouwgordijnen zonder Easyclick systeem. Wat voor raamdecoratie u ook zoekt, bij Online Duorolgordijn slaagt u altijd!

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de jaloezieën zonder boren of wilt u een afspraak maken voor onze advies- en inmeetservice aan huis? Aarzel niet en neem contact met ons op via 033 207 7007 of stuur een mail naar info@onlineduorolgordijn.nl.

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven