Jaloezieën collectie

Aluminium

Basswood Hout

Bamboo Hout

Abachi Hout

Rustica Hout

PVC (houtlook)

Gloss Hout

Jaloezieën

Ben je op zoek naar jaloezieën op maat? Wij bieden u een breed assortiment die bestaat uit houten, pvc en aluminium blinds. Elke soort jaloezie heeft zijn eigen kenmerken waardoor deze het beste zou matchen met de interieurstijl in een woning.

Welke soort jaloezieën passen het beste in mijn woonstijl?

Botanisch

De botanische woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van gewaagde kleuruitspattingen. Binnen de collectie hebben de aluminium jaloezieën het grootste aanbod aan felle kleuren dus hier vindt u zeker een bijpassende kleur. Daarnaast kiest men bij een botanische woonstijl voor rijke materialen en wordt er meestal gekozen voor houten meubels om te zorgen voor een tropisch gevoel. De houten meubels kunnen goed gecombineerd worden met natuurlijke kleuren waardoor de bamboe of abachi collectie het meest geschikt zijn.

Industrieel

Kenmerken van een industrieel interieur zijn geïnspireerd op basis van fabrieksgebouwen en interieurs. Industriële interieurs worden gekenmerkt door gebruiken van unieke combinaties van materialen en kleuren die bij deze stijl passen. Bij deze stijl interieur passen dus de retro collecties jaloezieën het beste. De retro collecties binnen ons assortiment zijn retro aluminium en abachi.

Landelijk

De landelijke woonstijl wordt gevormd door de muren, gordijnen en vloer. Lichte natuurlijke tinten horen bij een landelijk interieur. De kleuren die vaak terugkomen in dergelijk interieurs zijn zwart, donkergroen en donkerblauw. De collectie houten blinds zijn voorzien van veel kleuren waardoor die het beste passen bij deze woonstijl. Kortom raden wij u dan zeker aan om een kijkje te nemen in deze collecties.

Modern

De moderne woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen met hoogglans lakken en pronkstukken. Om de mate van klasse en sereniteit te bewaken zouden blinds met een hoogglanslak het beste passen bij dit soort interieurs. De basswood en gloss collectie zouden goed passen bij een modern ingerichte ruimte.

Retro

Het mixen van oud met nieuw met nostalgische, creatief en vrolijk zijn kenmerken van de retro woonstijl. Het aanvullen van het interieur met vintage items en ronde vormen zorgen voor een unieke retro stijl. De retro collectie blinds passen het beste bij dit soort interieurs.

Welke lamel breedtes en ladderband breedtes zijn er beschikbaar?

De lamellen worden geleverd in verschillende lamelbreedtes. Dit verschilt echter per collectie. Binnen ons assortiment kan je kiezen tussen 35 mm, 50 mm en 65 mm.

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven