Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat zijn een warme en natuurlijke raamdecoratie voor elke ruimte in uw huis. Bij Online Duorolgordijn kiest u uit maar liefst 5 verschillende houtsoorten en stelt u uw jaloezieën helemaal naar uw smaak en wensen samen, van de afmetingen en houtkleur tot de ladderband en het bevestigingssysteem. Ontdek onze collectie houten jaloezieën en begin direct met samenstellen!

  • Keuze uit 5 houtsoorten
  • Verschillende lamelbreedtes
  • Gratis bezorging aan huis binnen 2 tot 3 weken

Basswood Hout

Bamboo Hout

Abachi Hout

Rustica & gloss hout

 

Creëer een warme sfeer in huis met houten jaloezieën op maat van Online Duorolgordijn!

Wilt u hoogwaardige houten jaloezieën bestellen die naadloos in uw interieur passen? Bij Online Duorolgordijn stelt u uw houten jaloezieën op maat samen aan hand van een uitgebreid keuzepakket. Onze maatwerkopties zorgen ervoor dat uw jaloezieën precies aansluiten bij uw interieur, terwijl u geniet van topkwaliteit, scherpe prijzen en 5 jaar garantie. Bovendien bezorgen we uw houten jaloezieën al binnen 2 tot 3 weken gratis bij u thuis en verzorgen we bij bestellingen boven € 500,- een geheel kosteloze installatie.

Waarom kiezen voor houten jaloezieën op maat?

Op maat gemaakte houten jaloezieën zijn om diverse redenen een verrijking voor uw interieur:

  • Perfecte pasvorm: houten jaloezieën op maat sluiten naadloos aan op uw ramen, ongeacht de afmetingen.
  • Ruime personalisatie: kies uit diverse houtsoorten, kleuren en lamelbreedtes om jaloezieën te creëren die volledig passen bij uw interieur en persoonlijke stijl.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: houten jaloezieën zijn robuust en gaan lang mee, waardoor ze een duurzame investering zijn voor uw woning.
  • Optimale lichtregeling: met houten jaloezieën regelt u eenvoudig de lichtinval en privacy, waardoor ze ideaal zijn voor elke ruimte in uw huis.

Houten jaloezieën van diverse houtsoorten

Onze collectie houten jaloezieën bestaat uit 5 verschillende houtsoorten. Hier vertellen we u graag meer over!

Lindehout

Lindehout is een uitstekende keuze voor houten jaloezieën vanwege zijn lichte gewicht en duurzaamheid. Dit houtsoort heeft een gladde afwerking, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in uw interieur. Lindehout is bovendien sterk en flexibel, waardoor het perfect is voor jaloezieën die u dagelijks intensief gebruikt.

Bamboe jaloezieën met een lamel breedte van 65 mm
Bamboo jaloezieën 50 mm

Bamboehout

Bamboehout is een duurzame en stijlvolle keuze voor uw houten jaloezieën. Bamboe staat bekend om zijn lichte gewicht en sterke structuur, wat zorgt voor een lange levensduur en eenvoudige bediening. De natuurlijke nerfstructuur van bamboe geeft uw jaloezieën een unieke en warme uitstraling, perfect voor elk interieur.

Abachihout

Abachihout is de ideale keuze voor houten jaloezieën als u op zoek bent naar een robuuste en luxe uitstraling. Dit houtsoort heeft een zichtbare houtnerf, wat uw jaloezieën een natuurlijke en stijlvolle look geeft. Abachihout is lichter dan veel andere houtsoorten, waardoor de jaloezieën gemakkelijk te bedienen zijn.

Abachi jaloezieën 35 mm
Rustica jaloezieën

Rusticahout

Wilt u een natuurlijke en rustieke uitstraling in uw interieur? Rusticahout heeft een opvallende nerfstructuur en een warme, authentieke uitstraling, waardoor het een charmante en gezellige sfeer toevoegt aan elke ruimte. Dankzij de duurzame en stevige eigenschappen van dit houtsoort heeft u jarenlang plezier van uw jaloezieën.

 

Glosshout

Glosshout biedt een moderne en verfijnde uitstraling voor uw houten jaloezieën. Dit houtsoort heeft een glanzende afwerking die een luxe en elegante sfeer toevoegt aan elke kamer. Glosshout is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

XL Gloss jaloezieën 65 mm

 

Houtkleur

Afhankelijk van de gekozen houtsoort heeft u keuze uit diverse houtkleuren. Of u nu gaat voor de warme uitstraling van lindehout, de robuuste look van abachi of een van de andere houtsoorten, er is altijd een kleur die perfect aansluit op uw interieur.

Ladderband en bediening

Voor de ladderband heeft u keuze uit allerlei verschillende kleuren, zoals antraciet en lichtgroen, die een extra stijlvolle uitstraling geven. Daarnaast beslist u zelf aan welke kant de bedieningskoorden zitten voor het tuimelen en optrekken van de jaloezie.

U kiest daarnaast de kleur van het systeem bovenin de jaloezieën en welk bevestigingssysteem u wilt.

Schakel onze advies- en inmeetservice aan huis in

Heeft u hulp nodig bij het kiezen of opmeten van uw nieuwe houten jaloezieën? Maak dan gebruik van onze handige advies- en inmeetservice aan huis. Onze experts komen graag bij u langs met diverse soorten jaloezieën, kleurstalen en andere opties, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de jaloezieën in uw interieur passen. Samen met u vinden we de perfecte oplossing en meten we uw ramen nauwkeurig op voor een perfecte pasvorm.

Plan een adviesgesprek

Ontdek ons volledige aanbod raamdecoraties

Bij Online Duorolgordijn vindt u niet alleen op maat gemaakte houten jaloezieën, maar ook een uitgebreid assortiment aan andere stijlvolle raamdecoraties. Of u nu op zoek bent naar elegante vouwgordijnen, praktische duo rolgordijnen of plisségordijnen, wij hebben voor ieder wat wils. Onze collectie omvat ook het innovatieve Easyclick-systeem, waarmee u eenvoudig raamdecoraties installeert zonder te boren. Dit is ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen. Verken ons volledige aanbod en vind de perfecte raamdecoratie die naadloos aansluit bij uw interieur en behoeften.

Heeft u een vraag? Onze specialisten helpen u verder!

Wilt u meer informatie over het samenstellen van houten jaloezieën op maat of wilt u een afspraak inplannen voor onze advies- en inmeetservice aan huis? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact met ons op via 033 207 7007 of stuur een e-mail naar info@onlineduorolgordijn.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Hoe breed zijn de lamellen van onze houten jaloezieën op maat?

Onze houten jaloezieën op maat hebben lamelbreedtes variërend tussen 35 en 65 millimeter.


Wat is de levertijd van houten jaloezieën op maat?

We leveren uw jaloezieën op maat binnen 2 tot 3 weken gratis bij u thuis af.


Kunnen houten jaloezieën in vochtige ruimtes?

We raden het gebruik van houten jaloezieën in vochtige ruimtes af, omdat het hout kan beschadigen en vervormen. Voor badkamers en andere vochtige ruimtes raden we aluminium jaloezieën op maat aan.


Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven