Easyclick jaloezieën

Easyclick jaloezieen

Op zoek naar easyclick jaloezieen met hout (27 mm) of aluminium (25mm) in extra brede maten tot maar liefst 200 cm breed.  Innovatief en helemaal bij de tijd door zijn unieke mogelijkheid om gemonteerd te worden door middel van magnetische werking.

 

Wat is het verschil tussen Easyclick jaloezieen met aluminium of hout?
Houten en aluminium jaloezieën zijn twee verschillende soorten raamdecoraties die elk hun eigen unieke eigenschappen en voordelen hebben. Hier zijn enkele van de belangrijkste verschillen tussen houten en aluminium jaloezieën:

Materiaal
Houten jaloezieën zijn gemaakt van houten lamellen. Dit geeft ze een natuurlijke en warme uitstraling, en ze kunnen worden vervaardigd uit verschillende houtsoorten, zoals esdoorn, eik, walnoot, enz. Aluminium jaloezieën zijn gemaakt van aluminium lamellen. Ze hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.


Uiterlijk
Houten jaloezieën hebben een warme en elegante uitstraling. Ze passen goed bij traditionele, rustieke en klassieke interieurstijlen.

Easyclick Aluminium jaloezieën hebben een gestroomlijnd en eigentijds uiterlijk. Ze zijn geschikt voor moderne, industriële en minimalistische interieurs.

Duurzaamheid

Houten jaloezieën zijn gevoeliger voor vocht en temperatuurschommelingen dan aluminium jaloezieën. Ze kunnen na verloop van tijd kromtrekken of verkleuren als ze aan vocht worden blootgesteld.

Aluminium jaloezieën zijn duurzaam en bestand tegen vocht, wat hen geschikter maakt voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens.

Onderhoud van Easyclick jaloezieën
Houten jaloezieën vereisen meer onderhoud dan aluminium jaloezieën. Ze moeten regelmatig worden schoongemaakt en geolied of gelakt om hun schoonheid te behouden.

Aluminium jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen eenvoudig worden afgeveegd met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.

Prijs
Over het algemeen zijn aluminium jaloezieën vaak iets voordeliger dan houten jaloezieën. Houten jaloezieën kunnen duurder zijn vanwege het gebruik van natuurlijke houtmaterialen en de arbeid die nodig is voor de afwerking.

Bij het kiezen tussen houten en aluminium jaloezieën moet je rekening houden met je persoonlijke voorkeur, interieurstijl en de specifieke behoeften van de ruimte waarin je ze wilt installeren. Beide types hebben hun eigen unieke voordelen en kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de uitstraling van een kamer.

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven