Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Wilt u altijd controle hebben over het binnenkomende zonlicht in uw woning en nooit meer last hebben van te fel zonlicht? Onze verduisterende plisségordijnen op maat bieden de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, kinderkamers of elke andere ruimte waar u volledige duisternis wilt creëren en helemaal samen te stellen naar uw interieurstijl. Ontdek onze collectie verduisterende plisségordijnen en bestel ze direct tegen een scherpe prijs!

  • Gratis bezorging aan huis binnen 2 tot 3 weken
  • Op maat gemaakt voor uw woning
  • Altijd 5 jaar garantie op uw verduisterende plisségordijnen

Voordelen van verduisterende plisségordijnen

Onze verduisterende plisségordijnen bieden tal van voordelen die we voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Uitstekende verduistering: : onze plisségordijnen zorgen voor maximale duisternis, ideaal voor slaapkamers en andere ruimtes waar u geen lichtinval wenst. Dit zorgt voor een betere nachtrust en voorkomt dat u vroeg ontwaakt door de ochtendzon.
  • Isolatie: de unieke honingraatstructuur biedt uitstekende isolatie, waardoor warmte in de winter wordt vastgehouden en de hitte in de zomer buiten blijft. Dit helpt bij de verlaging van uw energiekosten en het maakt uw woning comfortabeler.
  • Top-down-bottom-up systeem: dankzij dit innovatieve bedieningssysteem heeft u de flexibiliteit om de gordijnen zowel van boven als van beneden te openen en sluiten. Dit biedt u optimale controle over de lichtinval en privacy, zodat u altijd de juiste sfeer kunt creëren.
  • Duurzaamheid: vervaardigd van hoogwaardige materialen, zijn onze plisségordijnen duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ontworpen voor een lange levensduur zonder verlies van hun mooie uitstraling.
  • Stijlvol en veelzijdig: verduisterende plisségordijnen voegen een stijlvolle en moderne touch toe aan elk interieur. Ze zijn geschikt voor verschillende ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers, en kantoren, en passen naadloos bij elke inrichting

Waarom kiezen voor verduisterende plisségordijnen op maat?

Plisségordijnen verduisterend op maat stelt u volledig naar uw smaak en wensen samen, zodat ze een stijlvolle en elegante toevoeging zijn aan uw interieur. Bij Online Duorolgordijn geven we u complete keuzevrijheid voor elk element van het plisségordijn, van de precieze afmetingen en uw favoriete kleur tot het type rails en zelfs het bevestigingssysteem. Ongeacht het formaat of de vorm van uw raam bent u met een verduisterend plisségordijn op maat verzekerd van een perfecte fitting en een raamdecoratie die naadloos aansluit op uw interieurstijl.

Plisségordijnen verduisterend op maat kopen? Bestel ze voordelig bij Online Duorolgordijn!

Plisségordijnen verduisterend op maat stelt u volledig naar uw smaak en wensen samen, zodat ze een stijlvolle en elegante toevoeging zijn aan uw interieur. Bij Online Duorolgordijn geven we u complete keuzevrijheid voor elk element van het plisségordijn, van de precieze afmetingen en uw favoriete kleur tot het type rails en zelfs het bevestigingssysteem. Ongeacht het formaat of de vorm van uw raam bent u met een verduisterend plisségordijn op maat verzekerd van een perfecte fitting en een raamdecoratie die naadloos aansluit op uw interieurstijl.

Advies- en inmeetservice aan huis: samen vinden we het perfecte inbetween vouwgordijn

Vindt u het moeilijk om het juiste lichtdoorlatende vouwgordijn samen te stellen voor uw woning of gaat het inmeten u niet makkelijk af? Maak dan eenvoudig een afspraak voor onze handige advies- en inmeetservice aan huis! Onze ervaren specialisten komen bij u langs voor het nauwkeurig opmeten van uw ramen en adviseren u met voorbeeldproducten over de beste keuzes in stoffen, kleuren en afwerkingen. Wilt u dat onze specialisten meekijken voor advies? Plan dan uw afspraak via de button!

Plisségordijnen verduisterend op maat kopen? Bestel ze voordelig bij Online Duorolgordijn!

Online Duorolgordijn is dé webshop voor voordelige plisségordijnen op maat van hoge kwaliteit. U stelt online uw plisségordijnen naar uw wensen samen in onze gebruiksvriendelijke samensteller en krijgt ze al binnen 2 tot 3 weken gratis bij u thuis bezorgd. Bij bestellingen boven € 500,- verzorgen we zelfs een kosteloze installatie, waarmee we u volledig ontzorgen. Bovendien krijgt u standaard 5 jaar garantie op al onze producten, zodat u verzekerd bent van duurzame kwaliteit en langdurig gebruiksgemak.

Easyclick plisségordijnen verduisterend: een volledig boorvrije installatie

Wilt u verduisterende plisségordijnen zonder het gedoe van boren of schroeven? Easyclick plisségordijnen bieden de perfecte oplossing. Dankzij het innovatieve Easyclick systeem installeert u deze gordijnen eenvoudig op uw kozijn met behulp van magneetstrips. Dit zorgt voor een strakke en duurzame bevestiging die geen blijvende schade aan uw kozijnen veroorzaakt. Ideaal voor huurwoningen of als u gewoon uw ramen intact wilt houden. Bovendien zijn onze Easyclick plisségordijnen op maat verkrijgbaar met keuze uit diverse kleuren en stijlen, zodat ze perfect in elk interieur passen.

Meer over Easyclick plisségordijnen

Advies nodig? Onze specialisten komen graag bij u langs!

Twijfelt u over welke plisségordijnen het beste bij uw interieur passen of heeft u hulp nodig bij het inmeten van uw ramen? Onze deskundige specialisten staan voor u klaar met een handige advies- en inmeetservice aan huis. We komen op afspraak bij u langs met verschillende verduisterende plisségordijnen en kleurstalen, zodat u in alle rust de diverse keuzemogelijkheden kunt overwegen in uw interieur. We meten ook direct uw ramen op, waardoor u verzekerd bent van plisségordijnen in het perfecte formaat. Plan eenvoudig een afspraak en ervaar het gemak van persoonlijk advies aan huis.

Plan een adviesgesprek

Verrijk uw hele interieur met stijlvolle raamdecoraties van Online Duorolgordijn

Wilt u direct uw hele woning voorzien van stijlvolle raamdecoraties? Bij Online Duorolgordijn vindt u alles wat u zoekt op één plek! Of u nu elegante vouwgordijnen, tijdloze jaloezieën of veelzijdige duo rolgordijnen wilt bestellen, we hebben het allemaal in onze collectie en maken het op maat naar uw wensen tegen een scherpe prijs. Onze producten zijn beschikbaar in diverse kleuren, stoffen en afwerkingen, zodat u altijd de perfecte match vindt.

Neem contact op met Online Duorolgordijn

Wilt u meer weten over onze plisségordijnen verduisterend op maat of heeft u een vraag over het samenstelproces? Neem dan gerust contact met ons op via 033 207 7007 of stuur een e-mail naar info@onlineduorolgordijn.nl. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de levering van plisségordijnen op maat?

Bij Online Duorolgordijn streven we ernaar om uw op maat gemaakte plisségordijnen binnen 2 tot 3 weken gratis bij u thuis te bezorgen. Dit is inclusief de productietijd, aangezien we elk gordijn speciaal voor u op maat maken volgens uw specificaties.


Kan ik mijn verduisterende plisségordijn zelf installeren?

Ja, het is eenvoudig om uw plisségordijnen zelf te installeren. Bij uw bestelling ontvangt u een duidelijke montagehandleiding die stap voor stap uitlegt hoe u de gordijnen moet bevestigen. Bovendien bieden we boor- en schroefvrije installatieopties aan, zoals ons Easyclick systeem, waarmee u de gordijnen eenvoudig kunt monteren zonder gereedschap of blijvende schade aan uw kozijnen.


Hoe kan ik mijn plisségordijnen schoonmaken?

Het onderhoud van plisségordijnen is erg eenvoudig. Voor regelmatig onderhoud kunt u ze afstoffen met een plumeau of stofdoek. Voor een grondigere reiniging maakt u gebruik van een stofzuiger met een zachte borstelkop.


Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven