EasyClick Plisse Gordijnen

EasyClick Plisse Gordijnen

Gordijnen voor kunststof / aluminium kozijnen zonder boren? Dan bent u op zoek naar het perfect fit systeem. Dit product wordt ook wel het Easyclick genoemd. Dit systeem wordt bevestigd met magneetstrips. Hierdoor kan het makkelijk verwijderd en bevestigd worden. Dé ideale oplossing bij gordijnen voor kunststof / aluminium kozijnen waarbij, we de gordijnen kunnen bevestigen zonder boren.

Perfect fit collectie.

Bekijk onze ruime collectie Perfect fit / Easyclick plissé gordijnen zonder boren. In onze collectie vindt u half en volledig verduisterende stoffen. Wilt u liever de collectie zien aan huis? Dit is mogelijk. Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Wij komen langs aan huis voor een vrijblijvende adviesgesprek. Zonder enige verplichtingen of voorrijkosten.

 

HET NIEUWE PERFECT FIT / EASYCLICK SYSTEEM

Het perfect fit systeem is ontwikkelt voor ramen die naar binnen openen. Dit systeem biedt de mogelijkheid om de gordijn te bevestigen zonder schroeven of boren. Hierdoor zijn dit de ideale gordijnen zonder boren voor uw kunststof / aluminium kozijnen. U behoudt meer ruimte op uw vensterbank voor andere decoratie. Op zoek naar gordijnen voor kunststof / aluminium kozijnen?

Gordijnen voor kunststof / aluminium kozijnen

Perfectfit verduisterende plissé gordijnen zijn geschikt voor kunststof, hout en aluminium kozijnen. Ideaal voor moeilijke ramen die naar binnen openen.

WAAROM HET PERFECT FIT / EASYCLICK systeem?

Heeft u nieuwe kozijnen? Daar wilt u liever geen gaten in maken en de gordijnen zonder boren monteren. Het PERFECT FIT systeem bestaat uit een enkele of dubbele plissé gordijn, omlijst door een luxe aluminium frame. De plissé gordijn wordt geleverd met de top-down- bottom up handbediening. Dit type handbediening biedt enorm veel gemak, omdat deze de functionaliteit biedt om zowel de onderzijde als bovenzijde te bedienen. Stel dat u gesteld bent op uw privacy maar toch lichtinval wilt creëren, dan kunt u onderzijde gesloten houden en de bovenzijde openen of andersom.

WAAROM GORDIJNEN ZONDER BOREN?

Wanneer u gaten maakt in uw kozijnen kan het zijn dat de garantie vervalt. Daarnaast is dit slecht voor de duurzaamheid van uw kozijn. Daaruit volgt ook dat dit slecht kan zijn voor de energielabel van uw woning. Hierdoor is het belangrijk om, bij behoefte aan gordijnen bij kunststof / aluminium kozijnen te kiezen voor gordijnen die je kan bevestigen zonder schroeven of boren.

EXTRA VERDUISTEREND 

De aluminium omlijsting zorgt ervoor dat er geen kiertjes zijn. Hierdoor kan je optimaal genieten van het verduisterende effect. In combinatie met de dubbele plissé gordijn zorgt dit voor een donkere ruimte.

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven