EasyClick Verduisterend

Op zoek naar een EasyClick verduisterend gordijn?

voor iedereen die op zoek is naar mooie, verduisterende gordijnen zonder boren is dit gordijnen systeem dé perfecte oplossing. Deze collecties zijn voorzien van een extra aluminium laag die zorgt voor extra verduisterend effect. Bepaal de mate van lichtinval en privacy met plisse zonder boren. Daarnaast staan de stoffen van het Easyclick verduisterend collectie bekend om de extra isolerende werking. De isolerende werking is op zijn hoogst wanneer het gordijn compleet gesloten is. De magnetische frame zit strak op uw kozijn en vallen over de randen van uw ramen. Hierdoor zijn de ramen compleet afgesloten en kunnen er geen kieren ontstaan.

Onze innovatieve plisse zonder te boren maakt gebruik van een slim bevestigingssysteem waarmee je de gordijnen in slechts enkele minuten kunt installeren. Het enige wat je nodig hebt is een gladde, schone ondergrond en je bent klaar om te gaan!

Maar dat is niet alles. Deze collectie biedt ook een breed scala aan kleuren, zodat je de perfecte raamdecoratie(zonder boren) kunt vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Of je nu op zoek bent naar verduisterende plissé gordijnen voor je slaapkamer, woonkamer, zolder of dakkapel, binnen het Easyclick verduisterend collectie hebben alles wat je nodig hebt om je ramen er weer prachtig uit te laten zien.

Van kleur veranderen? Geen zorgen! Als je ooit de kleur wilt veranderen van je Easyclick verduisterend gordijn, is dit geen enkel probleem. Ten slotte kunt u dan enkel de inhoud van uw Easyclick frame vervangen. En als je ooit besluit om te verhuizen of je gordijnen wilt vervangen, is EasyClick net zo gemakkelijk te verwijderen als het is om te installeren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over beschadigde muren of verf.

De Easyclick verduisterend collectie wordt geleverd met 5 jaar garantie. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag welke kleuren wij bieden voor plisse zonder boren.

Voor het inmeten van EasyClick kunt je een afspraak maken. Bel of stuur een email

 

 

 

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven