EasyClick

faq easyclick

Waar zitten de magneetstrippen van het Easyclick systeem

De magneetframe van het Easyclick systeem bevat rondom magneetstrip ’s. In de gehele breedte en hoogte zijn deze strips bevestigd aan de binnenzijde van het frame. De magneet-strips zorgen voor een magnetische werking zodra ze dichtbij de metaal strips komen.

Hoe stevig is de magneetstrip van het Easyclick systeem?

De magneetstrip is ontworpen om het maximale gewicht van het gordijn te kunnen dragen. Zelfs bij houten jaloezieën tot wel 2 meter breed. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over vallend raamwerk of onveilige situaties.

Wat zijn alternatieven voor Easyclick gordijnen zonder boren?

Er bestaan ook boor en schroef vrije montage systemen. De montage van dit type systeem geschied met klemsteunen. De klemsteunen worden bevestigd aan de boven-, zij-, of onderkant. Daarna wordt het gordijn op de klemsteunen vastgeklikt. Het nadeel van dit type montagesysteem is dat het gemakkelijk los te halen is. Het Easyclick systeem bevat magneetstrippen. …

Wat zijn alternatieven voor Easyclick gordijnen zonder boren? Lees verder »

Hoe reinig je ramen die voorzien zijn van het Easyclick systeem?

Ramen die voorzien zijn van Easyclick systeem zijn erg makkelijk te reinigen. Dit komt omdat het gordijn heel makkelijk te verwijderen is. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw ramen reinigen en makkelijk komen in alle hoekjes. Bent u klaar met de werkzaamheden? Bevestig uw Easyclick gordijn weer terug.

Hoe zit het Easyclick systeem tegen mijn kozijn aan?

Het magneetframe zit strak op uw kozijn. Door de metaalstrip met foam plakband ontstaat er een magnetisch en isolerende werking. Daarnaast ziet het er erg strak uit omdat er een mooie frame in kleur op  uw kozijn wordt geplaatst. De randen van ramen zijn afgesloten met het frame waardoor er geen kiertjes kunnen ontstaan.

Waarom niet boren in kunststof kozijnen en kiezen voor Easyclick gordijnen?

Boren in kunststof kozijnen? Dat raden wij af. Er zijn meerdere redenen waarom je niet zou moeten boren in je kunststof kozijnen. Bijvoorbeeld omdat deze zijn voorzien van staalversteviging in een afgesloten lichtdichte kamer. Wanneer je een gaatje door de kamer heen boort is de kozijn niet meer luchtdicht en kan er vanwege condens ook …

Waarom niet boren in kunststof kozijnen en kiezen voor Easyclick gordijnen? Lees verder »

Winkelwagen
Scroll naar boven
WhatsApp chat