EasyClick raamdecoratie zonder boren

voor iedereen die op zoek is naar mooie, functionele raamdecoratie zonder boren.

Onze innovatieve plissé  en jaloezieën zonder te boren maakt gebruik van een slim bevestigingssysteem waarmee je de raamdecoratie in slechts enkele minuten kunt installeren. Het enige wat je nodig hebt is een gladde, schone ondergrond en je bent klaar om te gaan!

Maar dat is niet alles. EasyClick biedt ook een breed scala aan stijlen en designs, zodat je de perfecte raamdecoratie(zonder boren) kunt vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Of je nu op zoek bent naar verduisterende plissé gordijnen voor je slaapkamer, zonwerende jaloezieën voor je woonkamer of mooie aluminium jaloezieën voor je keuken, we hebben alles wat je nodig hebt om je ramen  er prachtig uit te laten zien.

En als je ooit besluit om te verhuizen of je gordijnen wilt vervangen, is EasyClick net zo gemakkelijk te verwijderen als het is om te installeren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over beschadigde muren of verf.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de gemakkelijke oplossing voor je raamdecoratie zonder boren met EasyClick!

Voor het inmeten van EasyClick kunt je een afspraak maken. Bel of stuur een email

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de mogelijkheden van het Easyclick systeem?
  • Plissé gordijnen (transparant of verduisterend)
  • Houten jaloezieën (27 mm latjes)
  • Aluminium jaloezieën (25 mm latjes)
 • Zijn Easyclick gordijnen geschikt voor pvc-kozijnen?

  Zeker! De Easyclick gordijnen zijn geschikt voor pvc-kozijnen. Dit type gordijn met boor en schroef vrije is juist ontwikkelt voor pvc-kozijnen. Pvc-kozijnen worden ook wel kunststof kozijnen genoemd.

 • Waarom niet boren in kunststof kozijnen en kiezen voor Easyclick gordijnen?

  Boren in kunststof kozijnen? Dat raden wij af. Er zijn meerdere redenen waarom je niet zou moeten boren in je kunststof kozijnen. Bijvoorbeeld omdat deze zijn voorzien van staalversteviging in een afgesloten lichtdichte kamer. Wanneer je een gaatje door de kamer heen boort is de kozijn niet meer luchtdicht en kan er vanwege condens ook roestvorming ontstaan. Onder kunststof kozijnen leveranciers zijn er zelfs partijen waarbij de garantie vervalt wanneer er gaten geboord worden in de geleverde kozijnen.

  Het is mogelijk, echter geen ideale situatie. Wil je bijvoorbeeld na een tijdje andere raambekleding? Dan zal het eerder geboorde gat altijd te zien zijn.

 • Is het Easyclick systeem echt boor en schroef vrij te monteren?

  De montage van dit systeem is 100% boor en schroefvrij en geschiedt door middel van magnetische werking. Binnen de woningmarkt wordt er steeds meer gekozen voor kunststof kozijnen. Hierdoor was er dringend behoefte aan een systeem waarbij er niet geboord hoefde te worden. Het Easyclick systeem is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag naar gordijnen zonder boren.

 • Hoe zit het Easyclick systeem tegen mijn kozijn aan?

  Het magneetframe zit strak op uw kozijn. Door de metaalstrip met foam plakband ontstaat er een magnetisch en isolerende werking. Daarnaast ziet het er erg strak uit omdat er een mooie frame in kleur op  uw kozijn wordt geplaatst. De randen van ramen zijn afgesloten met het frame waardoor er geen kiertjes kunnen ontstaan.

 • Hoe kan ik het Easyclick gordijnen systeem loshalen en vastzetten?

  U pakt de frame vast en trekt deze rustig los. Tijdens het lostrekken  voelt u de magnetische strip loskomen van de metaal strip. Wilt u de Easyclick gordijn weer bevestigen? Maak dezelfde beweging en de magneten klikken weer vast op de metaal strips.

 • Hoe reinig je ramen die voorzien zijn van het Easyclick systeem?

  Ramen die voorzien zijn van Easyclick systeem zijn erg makkelijk te reinigen. Dit komt omdat het gordijn heel makkelijk te verwijderen is. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw ramen reinigen en makkelijk komen in alle hoekjes. Bent u klaar met de werkzaamheden? Bevestig uw Easyclick gordijn weer terug.

 • Zijn Easyclick gordijnen geschikt voor draai kiep ramen?

  Dit type gordijn is geschikt voor de meeste draai kiep ramen. De draai en kiep ramen worden de laatste jaren zo gebouwd dat de meeste hiervan, naar binnen openen. In sommige gevallen ontstaat er een situatie waarbij er geen ruimte is tussen de bovenste rand van het raam en het plafond. Hierdoor worden de keuzes op het gebied van raamdecoratie beperkt. In dit soort situaties is het Easyclick de oplossing voor uw nieuwe raamwerk.

 • Wat zijn alternatieven voor Easyclick gordijnen zonder boren?

  Er bestaan ook boor en schroef vrije montage systemen. De montage van dit type systeem geschied met klemsteunen. De klemsteunen worden bevestigd aan de boven-, zij-, of onderkant. Daarna wordt het gordijn op de klemsteunen vastgeklikt. Het nadeel van dit type montagesysteem is dat het gemakkelijk los te halen is. Het Easyclick systeem bevat magneetstrippen. Hierdoor is het verwijderen en bevestigen van secondewerk!

 • Hoe stevig is de magneetstrip van het Easyclick systeem?

  De magneetstrip is ontworpen om het maximale gewicht van het gordijn te kunnen dragen. Zelfs bij houten jaloezieën tot wel 2 meter breed. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over vallend raamwerk of onveilige situaties.

 • Waar zitten de magneetstrippen van het Easyclick systeem

  De magneetframe van het Easyclick systeem bevat rondom magneetstrip ’s. In de gehele breedte en hoogte zijn deze strips bevestigd aan de binnenzijde van het frame. De magneet-strips zorgen voor een magnetische werking zodra ze dichtbij de metaal strips komen.

 • Waar worden de metaal strips geplakt van het Easyclick gordijnen systeem

  De metaal-strips worden geplakt op uw kozijn met behulp van speciale supersterke foam plakband. Meestal ter hoogte van de glaslatten. In theorie komen ze altijd ter hoogte en breedte van hiervoor benoemde magneetstrip.

 

 

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven