Plisse Zonder Boren

EasyClick raamdecoratie zonder boren

voor iedereen die op zoek is naar mooie, functionele raamdecoratie zonder boren.

Onze innovatieve plissé  en jaloezieën zonder te boren maakt gebruik van een slim bevestigingssysteem waarmee je de raamdecoratie in slechts enkele minuten kunt installeren. Het enige wat je nodig hebt is een gladde, schone ondergrond en je bent klaar om te gaan!

Maar dat is niet alles. EasyClick biedt ook een breed scala aan stijlen en designs, zodat je de perfecte raamdecoratie(zonder boren) kunt vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Of je nu op zoek bent naar verduisterende plissé gordijnen voor je slaapkamer, zonwerende jaloezieën voor je woonkamer of mooie aluminium jaloezieën voor je keuken, we hebben alles wat je nodig hebt om je ramen  er prachtig uit te laten zien.

En als je ooit besluit om te verhuizen of je gordijnen wilt vervangen, is EasyClick net zo gemakkelijk te verwijderen als het is om te installeren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over beschadigde muren of verf.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de gemakkelijke oplossing voor je raamdecoratie zonder boren met EasyClick!

Voor het inmeten van EasyClick kunt je een afspraak maken. Bel of stuur een email

 

 

 

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven