Easyclick jaloezieën

Easyclick jaloezieën

Op zoek naar een hoogwaardige raamdecoratie die geen permanente schade veroorzaakt bij de montage? Easyclick jaloezieën bieden een uitstekende oplossing, waarbij boren en schroeven niet nodig zijn voor de installatie. Dit Easyclick systeem maakt gebruik van een sterk foam plakband en een magneetframe, waarmee u de jaloezieën moeiteloos op houten, kunststof of aluminium kozijnen bevestigt. Dankzij deze snelle en eenvoudige installatiemethode reguleert u in een mum van tijd de lichtinval in uw woning, zonder dat u uw kozijnen beschadigt. Ontdek onze collectie van houten en aluminium jaloezieën en personaliseer ze naar uw smaak!

 • Personaliseer de Easyclick jaloezieën volledig naar uw wens
 • Schadevrije montage
 • Gratis bezorging binnen 2 tot 3 weken

Koop uw Easyclick jaloezieën tegen de beste prijs bij Online Duorolgordijn

Easyclick jaloezieën van de hoogste kwaliteit bestellen tegen de beste prijs? Doe het bij Online Duorolgordijn! We maken de jaloezieën volledig op maat, afgestemd op uw wensen en bezorgen ze binnen 2 tot 3 weken gratis bij u thuis. Bovendien bieden we standaard 5 jaar garantie op al onze producten en installeren we uw Easyclick jaloezieën geheel kosteloos bij een bestelbedrag boven de € 500,-. Bij Online Duorolgordijn bieden we namelijk niet alleen hoogwaardige raamdecoraties, maar ook een uitstekende service.

Easyclick jaloezieën op maat gemaakt naar uw wensen

U koopt bij Online Duorolgordijn geen standaardproduct, maar een Easyclick jaloezie die geheel op maat gemaakt is naar uw wensen. In onze webshop stelt u houten of aluminium Easyclick jaloezieën helemaal samen naar uw smaak, zodat deze perfect in uw interieur passen. Na het invullen van de benodigde lengte en breedte, kiest u de kleur van de jaloezieën en de indeling van de bedieningstouwtjes. Het hoogwaardige magneetframe is verkrijgbaar in de standaardkleuren antraciet, grijs, wit en zwart, maar ook in elke gewenste kleur tegen een meerprijs. De Easyclick jaloezieën zijn geschikt voor bijna alle ramen, zoals kiepramen, draaikiepramen en schuiframen.

Advies nodig? Onze specialisten komen graag bij u thuis langs!

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste jaloezieën voor uw interieur en wilt u het nauwkeurig opmeten van de kozijnen overlaten aan een specialist? Maak dan een afspraak voor onze handige advies- en inmeetservice aan huis. We komen op afspraak bij u thuis langs en helpen u bij het samenstellen van de perfecte Easyclick jaloezieën voor uw slaapkamer, woonkamer, keuken of andere ruimte in uw woning. We nemen een assortiment van houten en aluminium jaloezieën mee, inclusief alle kleurstalen en voorbeelden van de verschillende opties, zoals de bediening. We meten ook direct uw kozijnen op, zodat uw jaloezieën naadloos passen. Plan eenvoudig een afspraak via de button!

[Plan een adviesgesprek]

Easyclick jaloezieën monteren

De montage van uw Easyclick jaloezieën is zeer eenvoudig en in enkele minuten gedaan als u het onderstaande stappenplan volgt:

 1. Kozijn reinigen
  Zorg ervoor dat het raamkozijn schoon is en vrij van vuil, stof en andere verontreinigingen, voor een optimale hechting.
 2. Plakband aanbrengen
  Bevestig het sterke foam plakband op het schone kozijn, zodat de jaloezie stevig op zijn plaats blijft.
 3. Magneetframe bevestigen
  Plaats het magneetframe op het plakband; dit dient als basis voor de jaloezie.
 4. Jaloezie vastklikken
  Klik de jaloezie op het magneetframe, zodat deze stevig en veilig hangt.

Demontage van de Easyclick jaloezieën

De Easyclick jaloezieën demonteert u erg gemakkelijk. Verwarm eerst de magneetstrip voorzichtig om de hechting te versoepelen. Haal vervolgens het magneetframe los van het kozijn. Deze gemakkelijke demontagemethode is ideaal voor het reinigen van uw ramen of voor het veranderen van de stijl van uw woning met nieuwe Easyclick jaloezieën.

Maak uw interieur compleet met andere Easyclick raamdecoraties

Online Duorolgordijn is dé webshop voor al uw raamdecoraties. Van plisségordijnen met het innovatieve Easyclick systeem tot jaloezieën, duo rolgordijnen, horren, plissé en vouwgordijnen met een traditioneel bevestigingssysteem, we bieden het allemaal aan! Stel ze volledig naar uw wens samen met ons uitgebreide keuzepakket en geef uw interieur een stijlvolle aanvulling.

Neem contact op met Online Duorolgordijn

Heeft u een vraag over de Easyclick jaloezieën of wilt u een afspraak maken voor onze advies- en inmeetservice? Neem dan contact met ons op via 033 207 7007 of stuur een e-mail naar info@onlineduorolgordijn.nl.

Adviesgesprek plannen

Service


Gratis advies
Service aan huis

Gratis inmeten
Binnen 2 a 3 dagen

Gratis Monteren
Bestellingen vanaf €500,-

5 jaar Garantie
2 weken levertijd
Winkelwagen
Scroll naar boven