Easyclick plisse gordijnen

Op zoektocht naar een Easyclick plisse gordijnen zonder boren?

Dan bent u aangekomen op het juiste adres

Het assortiment bestaat uit ruim 200 kleuren waarmee u kunt kiezen voor plisse gordijnen die geheel boor en schroef vrij bevestigd kan worden. Raak geïnspireerd door alle mogelijkheden binnen het assortiment. De stoffen van de plisse gordijnen zijn verkrijgbaar met enkel of dubbele lagen. Dubbele plisse gordijnen worden ook wel honinggraat plisse gordijnen genoemd. Verder zijn de stoffen gemaakt van 100% polyester en verkrijgbaar in half of geheel verduisterende varianten. De black out collectie is geheel verduisterend en bovendien de variant die het meest isoleert. De frames zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, creme, grijze, antraciet en zwart. De plisse gordijnen wordt geleverd met top-down bottom-up bedieningssysteem. Met dit bedieningssysteem kunt de plisse gordijn zowel van beneden als boven openen.

Wist u dat de stoffen wasbaar zijn?

De stoffen van de Easyclick plisse gordijnen kunt u wassen. Eerst moet het gordijn losgekoppeld worden uit het frame. Vervolgens kunt de gordijnen onderdompelen in uw badkuip of afspuiten met een douchekop. Ten slotte klikt u het gordijn terug in het frame. Na het reinigen zijn de gordijnen weer lekker fris en fruitig. De maximale was temperatuur is 30 graden.

Waarom is dit systeem zo uniek?

Het is een oplossing voor een probleem. Bovendien wilt niemand boren in nieuwe kunststof kozijnen maar toch wel een plisse gordijn zonder boren. Vooral niet als deze zijn aangeschaft voor een betere isolatiewaarde. Hierdoor is een Easyfix plisse gordijn dé juiste oplossing als u op zoek bent naar een gordijn met boor en schroef vrije montage. Daarbij raden wij het sterk af om gaten te boren in uw kozijnen omdat dit zorgt voor blijvende schade. Daarnaast kan de garantie op uw kozijnen ook komen te vervallen.

Wat zijn alternatieven voor plisse gordijnen zonder boren?

Er bestaan ook andere boor en schroef vrije montage systemen. De montage van dit type systeem geschied met klemsteunen. De klemsteunen worden bevestigd aan de boven-, zij-, of onderkant van de raam. Daarna wordt het gordijn op de klemsteunen vastgeklikt. Het nadeel van dit type montagesysteem is dat de frame niet gemakkelijk los te halen is. Het Easyclick systeem bevat magneetstrippen. Hierdoor is het verwijderen en bevestigen Easyclick plisse gordijnen zonder boren secondewerk! Wij bieden enkel de variant met magnetische strip. De Easyclick producten zijn van het merk Magnetblind. Bekijk de website voor meer informatie.

Producent Easyclick plissé gordijnen

Meest gestelde vragen Easyclick plissé

 • Is Easyclick plissé 100% verduisterend?

  De verduisterende collecties van het Easyclick systeem met plissé gordijnen wordt geleverd 1 met 00% verduisterende stoffen. De standaard collectie 50% verduisterend. Stoffen van de verduisterende collectie voorzien van een aluminium laag in de stof. Dit zorgt voor een extra verduisterend effect. Bovendien zorgt het Easyclick frame voor nog meer verduistering. Ten slotte valt het frame over de randen van uw ramen. Hierdoor ontstaan er geen kiertjes.

  100% verduisterend

  50% verduisterend

 • Wat zijn de minimale en maximale afmetingen van Easyclick plissé

  Minimale afmetingen van het systeem zijn 30 cm breed en 40 cm hoog. Maximale afmetingen 150 cm breed en 300 cm hoog. Met bredere afmetingen dan 150 cm bieden we de mogelijkheid om twee gordijnen in één frame te plaatsen.

  Easyclick plisse twee gordijnen in één framé

 • Hoe worden de Easyclick plissé gordijnen gemonteerd?

  De gordijnen in frame worden bevestigd door middel van magneetstrips. Eerst bevestig je de metaalstrips op het kozijn door middel van extra stevige foam plakband. Vervolgens klikt u het frame op de metaalstrips. Doordat de frame aan de binnen zijde magnetische strips bevat ontstaat er een magnetische werking.

  Wilt u zien hoe dit gebeurt?Bekijk de film.

 • Welke breedte hebben de plissé gordijnen met het Easyclick systeem?

  De variant met plissé gordijnen gaat tot maximaal 150 cm breed. In sommige gevallen kan ervoor gekozen worden om twee plissé gordijnen in één frame te plaatsen. Hierdoor kan er dan wel uitgeweken worden naar bredere afmetingen tot 240 cm breed. Onderstaand ziet u twee voorbeelden hiervan.

  Voorbeeld 1 met twee plissé gordijnen in één Easyclick frame
  Easyclick plissé gordijnen Easyclick plissé gordijnen

  Voorbeeld 2 met twee plissé gordijnen in één Easyclick frame

  Easyclick plisse Easyclick plisse

 • Hoeveel jaar garantie zit er op het Easyclick plissé gordijnen

  Dit systeem wordt geleverd met 5 jaar garantie. Meer vragen over de leverancier? Bekijk de website www.magnetblind.nl. Producent Easyclick plissé gordijnen

 • Wat is het verschil tussen Easyclick plissé gordijnen en Easyfit?

  Niet veel. Ten slotte gaat het om het zelfde principe. Gordijnen in een magneetframe die gemonteerd kunnen worden zonder schroeven of boren.

 • Kan Easyclick plissé op houten kozijnen?

  Dit type raamdecoratie is ook geschikt voor houten kozijnen. Enkel dienen de raamranden wel recht te zijn. Benieuwd of uw houten kozijnen geschikt zijn? Stuur een foto door naar onze mail. Wij beoordelen aan de hand hiervan of uw kozijnen geschikt zijn.

 • Adviesgesprek plannen

  Service


  Gratis advies
  Service aan huis

  Gratis inmeten
  Binnen 2 a 3 dagen

  Gratis Monteren
  Bestellingen vanaf €500,-

  5 jaar Garantie
  2 weken levertijd
  Winkelwagen
  Scroll naar boven